Söylentilere Göre Yeni Batman Filmi ile Aynı Evrende Geçen Bir Catwoman Dizisi Planlanıyor

08.08.2020 17:33 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz üzere şu anda yeni bir Batman filmi geliştiriliyor. özellikle oyuncu kadrosu ve görselleri ile dikkat çeken film için tek bir film yapmak yerine evren oluşturulacağının haberi geçtiğimiz ay duyurulmuştu.
 
Bu duyuruya göre Robert Pattinson'ın Batman rolünde olduğu The Batman filmi için bir evren oluşturulacak ve bu evrende hem diziler hem de filmler yer alacak. Hatta duyurudan kısa bir sonra evrenin ilk dizisi de duyurulmuştu. Gotham polislerine odaklanacak bu yeni dizi, bu evrene ait diğer diziler gibi HBO Max'te yayınlanacak.
 
Henüz resmi olarak onaylanmasa da oldukça güçlü söylentilere göre bir de Catwoman dizisi geliştiriliyor. Catwoman dizisinde, The Batman filminde de Catwoman'ı canlandıran Zoë Kravitz başrolde olacak. Dizinin Catwoman'ın Batman ile tanışmadan öncesini anlatacağı söyleniyor. Haber eğer doğruysa DC FanDome etkinliğinde duyurulma ihtimali oldukça yüksek.
 
Böyle bir evrene imza atıyor olmaları gerçekten heyecanlandırıcı, ancak tedirgin de etmiyor değil. Umuyoruz birbirinden kaliteli yapımlar görürüz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler