Space Engineer Evrenine Gezegenler Dahil Oldu

13.11.2015 19:28 Ömür Gencer


      Steam Erken Erişim'in en önemli yapımlarından olan Space Engineers'a büyük çaplı bir güncelleme geldi. Yayınlanan güncellemeyle oyuna gezegenler eklendi. Böylece artık bu gezegenlere adım atabiliyor ve bu gezegenleri keşfedebiliyoruz.
 
       Bahsetiğimiz gezegenler Dünya benzeri, Mars benzeri ve yabancı olmak üzere üç farklı gruba ayrılıyor. Her bir gezegenin farklı iklimi, atmosferi, kaynakları ve biome'u bulunmakta. Bu gezegenlere yerleşip hayatta kalabileceğiniz gibi yeterli güce ulaştığınızda gezegenleri tümden patlatmanız da mümkün. 

      Geliştirici ekibin CEO'su oyuna gelen güncelleme hakkında "Gezegenler ilk geliştirme planlarımız arasında yoktu ancak oyuncuların gezegenler hakkında ne kadar istekli olduklarını gördük. Ekibimiz her zaman oyuncu topluluğunu mutlu yapmaya çalışıyor." sözlerine yer veriyor.
 
      Yapıma gelen güncellemenin tüm detaylarını buradan görebilirsiniz. Oyunun Steam üzerinden 39 TL'ye satıldığını belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Space Engineers Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Keen Software House Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler