Space Engineers, PS4 ve PS5 konsollarına 11 Mayıs'ta beta olarak geliyor

05.04.2023 12:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Keen Software House, Space Engineers'ın PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümlerinin 11 Mayıs'ta beta olarak çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun standart sürümü 28,49 dolar, Ultimate sürüm ise 88,49 dolar fiyatında olacak.
 
Standart sürüm yalnızca temel oyunu içerirken, Ultimate Sürüm 150'den fazla yeni blok, 20'den fazla görünüm, 20'den fazla ifade ve daha fazlasını içerecek. Her iki sürümün ön siparişini veren kullanıcılar, indirilebilir içerik "Automatrons"u ücretsiz bir olarak elde edecek.
 
Uzay temalı üs inşa etme oyunu
 
 
 
Üs inşa etme hayatta kalma oyunu Space Engineers, Playstation 4 ve PS5 konsolları için piyasaya sürüldüğünde mevcut Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam) sürümleriyle tam çapraz oynamayı destekleyecek. Çevrimiçi odaklı bu yapımda arkadaşlarınızı yanınıza çağırarak büyük bir yolculuğa çıkacaksınız.
 
Space Engineers, gerçekçi fizik motoruna sahip bir yapıyı bizlere aktarıyor. Oyundaki her şey birleştirilebiliyor, monte edilebiliyor, her bir nesne hasar görebiliyor ve yok olabiliyor. Oyun, tek kişilik veya çok oyunculu modlarda oynanabiliyor. 
 
Space Engineers PS4 - PS5 duyuru fragmanı 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Space Engineers Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Keen Software House Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler