Spartanlar Asla Ölmez, Sadece Kaybolurlar

17.10.2010 09:28 Alkan Adakaner

 
    Halo serisinin yenilmez savaşçılar olan Spartan'ları oyuna birazcık ilgi duyan herkes bilir. Normal bir insandan çok daha güçlü olan Spartan'ların en güçlüsü ise tabi ki Master Chief. 
 
    Halo: ODST dışında da seride hep Spartan'ları yönetme şansı bulduk. ODST'de normal bir insanı yönetiyorduk. Tabi ki Spartan'lar da insan, ama normal insanlar değil. İnanılmaz bir güce sahip olan bu savaşçılar insanların gözünde yenilmez olarak görülüyor. Covenant'larla olan savaşta Spartan'ların başarıları insanlara umut kaynağı oluyor; fakat Spartan'lar ne kadar güçlü olursa olsun yenilmez değiller.
 
    Üst düzey yetkililer de insanlar umudunu yitirmesin diye Spartan'ların öldüğünü asla açıklamıyorlar. Onların sadece savaş sırasında kaybolduğunu açıklıyorlar. Aşağıda gördüğünüz video da bu konuyu temel alarak duygusal bir şekilde hazırlanmış.
 
    "Spartanlar asla ölmez, sadece savaş sırasında kaybolurlar"
  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 1 Saat önce PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 3 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 4 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler