Spider-Man 3'ün Çekimleri Bu Ay Başlayacak

08.10.2020 21:14 Özgür Eroğlu

 
Marvel Sinematik Evreni'nin önemli üyelerinden olan ve yayın hakları açısından oldukça karmaşık durumlar içeren Spider-Man serisinin üçüncü filminin çekimleri başlayacak.
 
Geçtiğimiz günlerde çekimlerin sonbaharda başlayacağına dair söylentiler çıkmıştı. Şimdi de çekimlerin bu ay başlayacağı onaylandı. hatta tam olarak 16 Ekim 2020'de başlayacak.
 
Bu haber Uncharted'ın çekimlerinin bittiği anlamına da geliyor olabilir. Başlayan çekimlerin Tom Holland'sız sahnelerden oluşacağı anlamına da geliyor olabilir. Tom Holland daha önce Uncharted'ın çekimleri bitince Spider-Man 3'ün çekimlerine geçeceğini açıklamıştı.
 
Spider-Man 3, 17 Aralık 2021'de vizyona girecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler