Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'nin Animasyon Ekibine Yeni Bir İsim Katıldı

02.09.2020 13:50 Özgür Eroğlu

 
2018 yılında yayınlanan, hem son yılların en iyi animasyonlarından biri olan hem de Marvel'ın en iyi işlerinden biri olan Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün ikinci filminin kadrosuna başarılı bir isim katıldı.
 
Geçtiğimiz günlerde Octavio E. Rodriguez, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'nin animasyon ekibine katıldığını açıkladı. Hatta direkt olarak Head of Story unvanı ile. Head of Story, senaristin ve yönetmenin isteklerini animasyonda düzgün bir şekilde aktaran kişiye deniyor genel olarak. Yani aslında animasyon kısmının en önemli unvanlarından biri.
 
Octavio E. Rodriguez daha önce Disney, Lucasfilm ve Cartoon Network'te birçok başarılı projede yer aldı. 
 
Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'nin 7 Ekim 2022'de yayınlanması bekleniyor. bahsi geçen Tweet'i aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler