SpiderMan: Shattered Dimensions Geliyor

17.03.2010 13:14 Ersin Kılıç


     En beğenilen ve takip edilen süper kahramanlardan birisi olan Örümcek Adam'ın yeni oyunu Spider-Man: Shattered Dimensions, ilk kez ortaya çıktı.
 
     Henüz resmi olarak duyurusu yapılmayan oyun GamePro dergisinin bir sonraki sayısının kapağında kendisine yer buldu. Splinter Cell : Conviction'un süslediği dergi kapağında Spider Man : Shattered Dimension ibaresi dikkat çekiyor. Muhtemelen önümüzdeki günlerde duyurusu yapılacak olan oyundan ilk bilgilere de önümüzdeki ay kavuşabiliriz.
 
     Oyunun hangi platformlar için geliştirildiği veya nasıl bir türde olacağı ise şimdilik belli değil. Ultimate serisinden mi yoksa normal seriden mi bir oyun ile karşılaşacağız, yakın zamanda öğreneceğiz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man : Shattered Dimensions Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Beenox Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler