Square Enix, Rockstar'ın Red Dead Görseline FFXV Karakterlerini Koydu

17.10.2016 22:13 Gazali Çetinkaya

   Rockstar Games, pazar günü yeni Red Dead oyununa ait olduğunu tahmin ettiğimiz kırmızı bir görsel paylaşmıştı ve ardından da bugün 7 tane karakterin olduğu bir görsel ile Red Dead hayranlarını iyice heyecanlandırmayı başardı.
   
   Şu sıralar Final Fantasy XV ile meşgul olan Square Enix de resmi FFXV twitter hesabından bir görsel paylaştı ve bu görselde Rockstar Games'in paylaşımındaki 7 karakterin yerini Final Fantasy XV'teki ana karakterlerin (Noctis, Gladiolus, Ignis ve Prompto) aldığını görüyoruz. Anlaşılan Square Enix de Rockstar'ın duyurusu için heyecanlı.
 
 
   Rockstar Games, iki gündür yayınladığı görseller ile yeni oyunun duyurusunu kısa sürede yapacak gibi duruyor. Paylaşılan ilk iki görselin pazar ve pazartesi günü saat 4:00'da yayınlandığını düşünürsek kim bilir belki yine yarın 4:00'da Rockstar Games'ten bir şeyler görebiliriz. 
 
Rockstar, Yeni Red Dead Oyununun Sinyalini Verdi
 
Rockstar, Yeni Red Dead Oyunundan Bir Görsel Daha Yayınladı

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler