Square Enix: "Unutulmayacak Oyunlar Yapmaya Devam"

25.12.2013 08:10 Alkan Adakaner


     Square Enix'in Japonya'daki stüdyolarının eskisi kadar hayranlık verici oyunlar geliştirmediği bir gerçek. Buna karşın firmanın Batı'daki Eidos gibi stüdyoları oldukça başarılı oyunlarla karşımıza çıkıyorlar. Square Enix'in patronu Yosuke Matsuda da bu tür başarılı oyunlara devam edeceklerini söylüyor:
 
    "Gelecekte daha önceki gibi başarılı oyunlar yapmaya devam edeceğiz. Square Enix'in unutulmayan oyunlarını düşünüyorum, bu tür oyunları yayınlamaya devam edeceğiz."
 
    "Bence Square Enix "unutulmayan oyunlar"ıyla biliniyor. Dragon Questve Final Fantasy serileri ile kendi tarzımızı yarattık. Taito grubu arcade oyunları Space Invaders'ı geliştiriyor. Eidos grubumuz Tomb Raider'ın ve RPG-FPS tarzını birleştiren Deus Ex: Human Revolution'ı geliştirdi.
 
    "Thief gelecek yıl piyasaya çıkacak ve gizlilik ile aksiyonun karıştığı harika bir orijinal yapım olacak. Square Enix platform farketmeksizin bu yolda önemli stüdyolara sahip. Dragon Questve Final Fantasy piyasaya çıktığından beri bunlara benzer çok fazla oyun piyasaya çıktı. Ben böyle unutulmayan oyunlar istiyorum."
 
     Square Enix'in Eidos gibi stüdyolarla başarılı oyunlar piyasaya sürdüğü bir gerçek. Buna karşın Final Fantasy ve Dragon Quest serileri malesef eski gücünde değil. Bakalım bu seriler yeniden ayağa kalkabilecekler mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy 8 Platformlar: PC PS3 VITA Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 5 Aralık 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 19 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 56 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler