Square Enix, Vagranty Story Sergisi Düzenliyor

12.05.2013 09:10 Alkan Adakaner


      Square Enix'in adını Final Fantasy serisi ile sık sık duyuyoruz. Bu serinin popüler olması ve iyi para getirmesi bunun tek nedeni diyebiliriz; çünkü firmanın diğer kaliteli yapımları resmen unutuldu diyebiliriz. Örneğin Parasite Eve ve Vagrant Story gibi gibi.
 
    Gerçi Parasite Eve: 3rd Birthday gibi serinin ilk iki oyununa kıyasla berbat bir yapımla karşımıza çıkmışlardı. Vagrant Story ise tamamen unutulmuş gibi görünüyor. Berbat bir devam oyunundansa unutulması, hatıralarımızda o mükemmelliği ile yaşamadı daha iyi diyebiliriz.
 
     Square Enix her ne kadar Vagrant Story'nin devam oyunundan hiç bahsetmese de Artnia adlı kafesinde Vagranty Story için bir sergi düzenliyor. Burada oyunun yaratılma aşaması için hazırlanan çizimler de bulunuyormuş. Aşağıda bu sergiden bazı çizimleri görebilirsiniz.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vagrant Story Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 4 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler