Vagrant Story'nin Yaratıcısı Emekli Oldu

Vagrant Story tam anlamıyla birinci sınıf bir RPG oyunuydu
08.11.2012 12:12 Alkan Adakaner


      Sadece Level-5'ın değil, aynı zamanda oyun dünyasının da çok önemli isimlerinden biri olan Yasumi Matsuno ay sonunda emekliliğe ayrılacağını açıkladı. Matsuno son olarak Guild 01 adlı çeşitli oyunların bulunduğu 3DS projesinde rol oynamıştı.
 
     Yasumi Matsuno ilk olarak adını Playstation 1 için hazırladığı ve Famitsu dergisinden ilk defa tam puan alan oyun olan Vagrant Story ile duyurmuştu. Vagrant Story sonrasında Final Fantasy XII ile yine önemli başarılar yakalayan ünlü oyun tasarımcısının emekliye ayrılması JRPG severleri üzecektir.
 
     Oyun dünyasına her zaman orijinal fikirler sunan Yasumi Matsuno umarız birgün tekrar oyun dünyasına döner. Yeni bir Vagrant Story çok heyecan verici olurdu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vagrant Story Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler