Vagrant Story'nin Yönetmeninden Yeni Oyun

19.09.2013 13:03 Alkan Adakaner


     Final Fantasy Tactics, Vagrant Story ve Tactics Ogre gibi oyunların yaratıcısı olan Yasumi Matsuno yepyeni bir oyunla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu oyunun genel adının Unsung Story olduğu açıklandı. Unsong Story: Tale of the Guardians da serinin ilk oyunu olacak ve iOS, Android gibi cihazlara gelecek.
 
    Unsung Story'nin bir ortaçağ dünyası olan Rasfalia'da geçtiği söyleniyor. Bu dünyada bulunan küçük krallıklar bir yandan hakimiyetlerini güçlendirmeye çalışırken, bir yandan da canavarlara karşı savaşıyorlarmış.
 
    Oyunda şövalyeler, büyücüler ve okçular gibi çeşitli sınıfların bulunması planlanırken Final Fantasy Tactics benzeri bir oynanış yapısıyla karşılaşacağımız da belirtiliyor. Oyunun geliştiricisi ise Amerikalı stüdyo Playdek olacakmış.
 
    Şu an için oyunla ilgili tek bir görsel paylaşıldı. Ortada oyunun çıkış tarihi ile ilgili net bir bilgi de yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vagrant Story Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 3 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 3 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 4 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 5 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler