Square Enix'in Deus Ex Planları Çok Büyük

23.10.2010 09:45 Gökhan Yılmaz

 
     Ekim ayının ilk haftasında gerçekleşen Eurogamer Expo'da, hatırlarsanız oyunun yapım ekibi Deus Ex'in dördüncü oyununu da görmek istediklerini söylemişti. Human Revolution'ın dağıtımcısı Square Enix de aynı fikirleri paylaştığını açıkladı.
 
     Square Enix'in CEO'su Yoichi Wada, Deus Ex 3 ile seriyi dirilttikten sonra önümüzdeki 10 sene boyunca bu seriden para kazanmayı umduklarını belirtti. Wada "Final Fantasy bizim için her zaman kazanç getiren bir seri oldu, aynı şeyi Deus Ex için de düşünüyoruz." şeklinde açıklama yaptı. Bu iki seri Square Enix'in şu anki iki kilit markası durumuna gelmiş. 10 sene uzun bir dönem fakat oyunlar başarılı olursa neden olmasın. Final Fantasy serisine bakarsak aynı şeyin Deus Ex için de olabilme ihtimali bulunuyor, yeter ki başarılı olsun.
 
     Deus Ex: Human Revolution için, geçtiğimiz Gamescom fuarında DLC ve ek paket ile genişletileceği ve çoktan yapım aşamasında oldukları belirtilmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler