Square Enix'in Yeni TPS Oyunu Mindjack

15.06.2010 15:34 Alkan Adakaner

 
 
     Square Enix giderek rpg oyunu dışındaki yapımların da yayıncılığını üstlenme konusunda daha cesaretli adımlar atmaya devam ediyor. Bu adımlardan bir yenisi de Feelplus tarafından geliştirilen Mindjack adlı oyunla geldi.
 
     TPS oyunu olacak olan Mindjack'te düşmanlarımızın zihinlerini kontrol altına almaya çalışmak ana amacımız olacak. Ayrıca eğer düşmanlarımızın zihinlerini bir an önce kontrol edemezsek onların da bizim zihnimizi kontrol edebileceği söyleniyor. Shooter öğelerinin de önplanda olacağı oyunda senaryo modunun yanı sıra online multiplayer mod da olacak.
 
    Ninety Nine Nights'ın geliştiricisi Fell Plus bakalım bu TPS denemesinde ne kadar başarılı olacak. Mindjack Playstation 3 ve Xbox 360 Ekim ayında piyasaya çıkacak. Oyunun E3 2010 videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mindjack Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Feel plus Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler