Stalker 2: Heart Of Chernobyl'den Kötü Haber: 2024'e Ertelendi!

24.08.2023 12:14 Mehmet Tandoğan

 
 
GSC Game World tarafından oyunculara sunulacak Stalker 2: Heart Of Chernobyl daha önce planlanan 2023 çıkış yılından 2024'ün ilk çeyreğine ertelendi. Oyun yeni yıl ile beraber Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için piyasaya sürülecek. Aynı zamanda Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak.
 
Erteleme haberi bekleyenleri üzüyor
 
 
 
Oyunun 2024 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceğini belirten erteleme haberi oyunun detaylarını açıklayan "bilgi formu" aracılığıyla geliyor. Ukrayna temelli ekip Rusya savaşından etkilendiğinden dolayı bu gecikmeyi yaşıyor ve şu anda oyun üzerindeki çalışmalarını bir şekilde sürdürüyor. Oyun normal şartlarda bu yıl içerisinde çıkış yapması bekleniyordu.
 
Serinin beklenen oyunları arasında yer alan Stalker 2: Heart Of Chernobyl, kıyamet sonrası atmosferi bizlere aktarıyor. Oyun içerisinde bir yandan hayatta kalmaya çalışırken diğer yandan ise tuhaf anomalilerle karşı karşıya kalıyoruz. 
 
Dünya çapında milyonlarca oyuncunun keyif aldığı efsanevi serinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen Stalker 2, birinci şahıs nişancı deneyiminin yanı sıra simülasyon ve korku unsurlarını harmanlıyor. Geliştirici ekip ayrıca yeni nesil grafiklerin ve zengin bir hikaye anlatımının yer alacağını belirtiyor.
 
Oynanış görüntüleri
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STALKER 2: Heart of Chernobyl Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler