StarCraft 2 Modları Göz Dolduruyor

23.10.2010 10:45 Gökhan Yılmaz

 
     Blizzard, resmi olarak onaylanan 4 yeni StarCraft 2 modunu Blizzcon'da duyurdu. Blizzard DOTA, StarJeweled, Left 2 Die ve Aiur Chef ismindeki modlar, bilim kurgu strateji oyununu farklı bir yapıya sokarak yepyeni bir oynanış sunuyor.
 
     Blizzard DOTA, yeni modlar arasında en büyük proje olarak tanıtıldı. Warcraft 3 ile hayat bulan popüler Defence of the Ancients modunun StarCraft 2 uyarlaması diyebiliriz. Valve'in isim haklarını satın alarak yeni versiyonunu geliştirmesinin yanı sıra, bilim kurgu teması ile oynayabileceğiniz farklı bir DotA deneyimi yaşatacak. Blizzard, DotA'yı Blizzard'dan ve Warcraft 3 topluluğundan uzaklaştırarak Source oyun motoru ile geliştirecek Valve'i ayıplarken, Blizzard DOTA için sürekli yeni içerik yayınlayacağını açıkladı.
 
     StarJeweled, adından da anlaşılacağı üzere PopCap oyunu Bejeweled'in StarCraft versiyonu olacak. Parlak taşların benzerlerini bularak ilerleme kaydedeceksiniz. Left 2 Die ise Left 4 Dead'in StarCraft'a uyarlanmış hali olarak sunulacak. StarCraft 2: Wings of Liberty'nin Outbreak görevini co-op olarak oynamanıza izin veren bir harita olacak. Son olarak Aiur Chef ise Protoss ırkından bir aşçının haritada malzeme toplayarak çeşitli yemekler hazırlayacağı bir mod olacak.
 
     Tüm bu modlar önümüzdeki aylarda Battle.net üzerinden ücretsiz olarak sunulacak. Bu kadar farklı oyun tiplerine elverişli bir oyun motoruna sahip olduğu için StarCraft 2'nin yapımcılarını kutlamak gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler