StarCraft II Ertelendi

Blizzard daha önceki açıklamalarında, oyunu bu sene içerisine yetiştirebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirmişti.
06.08.2009 11:45 Talha Aynacı

     Yılın merakla beklenen RTS oyunu Starcraft II, planlanan 2009 çıkış tarihinden daha ileri bir döneme; 2010'un ilk yarısına ertelendi.
 
     Oyunun yapımcılarının erteleme sebebi olarak oyun üzerinde çalışılan online bölümü. Gamespot sitesine açıklama yapan Blizzard yetkilileri; online savaşlar için üzerinde çalışılan Battle.net'in tahminlerden daha uzun sürede hazır hale geleceğini, Battle.net sitesinin güncellenmiş halinin Starcraft II deneyiminin ayrılmaz bir parçası olacağını ve Blizzard'ın ileride yapacağı tüm oyunları daha ileri seviyeye taşıyacağını dile getirdi.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler