Star Citizen Topladığı Bağışlarla Guinnes Rekorları Arasına Girdi

12.12.2015 17:26 Ömür Gencer


      Star Citizen'ın geliştirici ekibi Cloud Imperium Games, geçtiğimiz dönemlerde oyunun Alfa 2.0 sürümünün yayınlanacağını duyurmuştu. Beklenen alfa gün içinde oyunculara sunuldu ve oyun için oldukça önemli bir başarı paylaşıldı.
 
       Belirtilene göre Star Citizen, 100 milyon dolardan fazla bağış topladı. Bu rakamla birlikte Star Citizen, Guinness Rekorları'na dünyanın bağış sistemiyle en çok fon toplayan oyunu ve projesi olarak imzasını attı. 
   
      Yayınlanan bu alfa içinde oyunun FPS modülü yer alıyor. Bildiğiniz gibi bu modül yaz mevsiminde ertelenince pek çok oyuncuyu üzmüştü. FPS modülünün yanında alfa 2.0 üç yeni araç, Crusader adlı dev bir gezegenin dahil olduğu yeni yerler, yeni "random encounter"  veoyunculara oyununharitasını ışık hızının %20'sinde dolaşma imkanı sunan quantum travel özelliği gibi yenilikler bulunuyor. 

      Star Citizen'ın alfa 2.0 sürümünün getirdiği tüm yenilikleri detaylı bir şekilde buradan görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 15 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler