Star Wars Jedi: Survivor için fan yapımı ücretli Darth Vader modu yayınlandı

22.05.2023 12:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'jedijosh920', aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Survivor için Darth Vader'ın kendisi olarak oynamanıza olanak sağlayan yeni bir mod yayınladı. Mod aracılığıyla sadece Darth Vader görünüşüne sahip olmuyor aynı zamanda karaktere özel güçler, yetenekler ve saldırı hareketleri de oyuna dahil ediliyor.
 
Darth Vader'ın kendine özgü becerileri ve aksiyon şeması bulunuyor
 
 
 
Yayınlanan mod Dark Side Lord'un kendisi olarak ortalığı kasıp kavurmanıza izin veriyor. Bu mod sayesinde oyunu oynama şekliniz tamamen değişiyor. Bu sebeple modu ikinci veya üçüncü oynayışınızda kullanmanız öneriliyor.
 
Geliştirici Jedijosh920 tarafından yayınlanan bu mod ne yazık ki şu anda ücretli olarak sunuluyor. Mod geliştiricisi Patreon sayfası üzerinden bu bu moda erişim veriyor ve bu sayede oyunu deneyimleyebiliyorsunuz.
 
- Patreon sayfası 
 
Ayrıca mod oynanış görüntüleri de yayınlanmış durumda. Aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Oynanış videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler