Respawn, Üçüncü Bir Star Wars Oyunu için Kollarını Sıvadı: İşte İlk Detaylar

11.07.2023 21:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Respawn Entertainment tarafından oyunculara sunulan STAR WARS Jedi: Fallen Order ve STAR WARS Jedi: Survivor sonrası ekip yeni bir oyun için kollarını sıvamış görünüyor. Yeni bir iş ilanına göre geliştirici ekip şu anda üçüncü bir Star Wars Jedi oyunu üzerinde çalışıyor.
 
İş ilanı Reddit platformunda ortaya çıktı 
 
 
 
Üçüncü bir Star Wars Jedi oyununun geliştirildiğine dair ilk ipuçlarını veren iş ilanı r/GamingLeaksAndRumours alt dizininde yer alan bir gönderi aracılığıyla ortaya çıktı. u/Hard2DaC0re adlı kullanıcı tarafından fark edilen bu iş ilanında bir sonraki / yeni oyun için Baş Oyun Yazarı'nın arandığı belirtiliyor. İlanda şu ifadeler yer alıyor:
 
"Felsefemizi benimseyecek ve kazanılmış deneyimleri oyuncularla paylaşabilen Baş Oyun Yazarı arayışındayız. Sizleri oyuncularımız için eğlenceli ve üçüncü şahıs bir aksiyon deneyimi sunacak Star Wars projesine bekliyoruz."
 
Şu anda Respawn ekibi tarafından iki Star Wars oyunu bulunuyor. Son çıkan Star Wars Jedi: Survivor, sıkıntılı çıkışına rağmen Steam'deki en iyi ikinci Star Wars oyunu olmaya devam ediyor. PC tarafında yaşanılan performans sorunları ve hatalar nedeniyle açıklama yapmak durumunda kalan ekip çeşitli düzeltmeler üzerinde uğraştıklarını belirtiyor.
 
Nisan ayında çıkış yapan Survivor oyununda hala bazı performans sorunlarının olduğu belirtiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler