Star Wars Jedi: Survivor, PS4 ve Xbox One Konsollarına Geliyor

02.08.2023 16:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen bir brifingde Star Wars Jedi: Survivor'ın PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerinin şu anda geliştirme aşamasında olduğunu duyurdu. Ayrıca EA, bu sürümlerin "erken geliştirme aşamasında" olduğunun altını çizdi. Ek olarak bu konsollara ne zaman çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
Star Wars Jedi: Survivor serinin ikinci oyunu olarak karşımıza çıkıyor
 
 
 
Respawn tarafından geliştirilen Star Wars Jedi: Survivor serinin ikinci oyunu olarak karşımıza çıkıyor: Cal Kestis’in hikayesi Lucasfilm Games iş birliğiyle beraber devam ediyor. Oyunda üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu deneyimi bizlere aktarılıyor ve tek oyunculu bir yapı yer alıyor. Ayrıca Star Wars Jedi: Fallen Order’daki olaylardan 5 yıl sonrasını konu alıyor.
 
İmparatorluk tarafından galaksinin ötesine itilen Cal’in atıldığı bu macerada yeni mekanikler ve dövüş teknikleri yer alıyor. İlk oyuna göre daha fazla savaş mekaniğinin yer aldığı yapımda ışın kılıçlarıyla çeşitli kombolar sergileyebiliyoruz. Hem yeni hem de tanıdık yüzlerin yer aldığı oyunda hayatta kalan son Jedi Şövalyelerinden biri olan Cal ile ilerliyoruz. 
 
Devam oyunu şu anda Steam'de 1.199,99 TL'den satışta. Deluxe sürüm ise 1.599,99 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler