Star Wars: Kinect'te Pod Yarışları Olacak

Oyun, 'teaser' videosu ile görenleri mest etmişti.
22.04.2011 10:04 Levent Polater

 
    Kinect tabanlı Star Wars için meraklı bekleyiş içerisindeyseniz sizi heyecanlandıracak bir haberimiz daha var. Kotaku'ya sızan bigiler arasında hareket algılama oynananışının kullanacağı Star Wars'ta anlaşılan yalnızca Jedi güçlerimizi kullanmayacağız. Sürücü kimliğimizi de ortaya koymak zorundayız.
 
    Oyunda pod yarışlarının bulunacağı verilen bilgiler arasında yer almış. Kontrolün ise elleriniz havada ve direksiyon tutar gibi sağlanacağı belirtiliyor.
 
    Nefesler tutuldu, bir süredir resmi bilgi alamadığımız bu oyun ile ilgili E3'te videolar ve detaylar bekliyoruz. Umarız, oyun harika olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars : Force Unleashed 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler