Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor

16.04.2024 20:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Star Wars Outlaws için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Açık dünya aksiyon macera deneyimini bizlere sunmaya hedefleyen oyunda sezon bileti içeriği dikkatleri üzerine çekiyor.
 
Standart sürüm ek görevi içermeyecek 
 
 
 
Star Wars Outlaws, açıklanan detaylara göre sezon bileti içeriğine sahip olacak ve bilet içerisinde ek kozmetikler, donanımlar ve ekstra görev içerikleri bulunacak. İşte bu görev içeriğine ulaşmak için oyunun standart sürümünün dışında Gold veya Ultimate paketine almanız gerekiyor. Ancak bu şekilde mevcut ek göreve ulaşabilir ve deneyimleyebilirsiniz. Kısacası standart sürümüne sahip olan kullanıcılar bu göreve erişim sağlayamıyor.
 
Oyunun standart sürümünün 70 dolarlık fiyat etiketine sahip olduğunu belirtmekte fayda var. Diğer taraftan sezon bileti içeren Gold paket 109 dolardan, Ultimate sürüm ise 129 dolardan satışta bulunuyor. Star Wars Outlaws şu anda ön siparişleri açık durumda.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Star Wars Outlaws 30 Ağustos tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Ubisoft ve Epic Games mağazası üzerinden yayınlanacak.
 

 
Oyun bizlere neler sunacak?
 
Star Wars teması oldukça sık işlenen ve birçok oyunda yer alan bir temayı bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda şimdiyse açık dünya ile beraber yeni bir deneyim bizleri bekliyor. Daha önce Star Wars temasıyla beraber birçok oyuna çıktığını gördük ve bu oyunlardan nihayetinde başarılı olduğunu söyleyebiliriz.
 
Örneğin STAR WARS Jedi: Fallen Order ve STAR WARS Jedi: Survivor Oyunları güncel olarak söylenebilir. Bu oyunların ilki yani Fallen Order oyuncular tarafından bir hayli sevilmiş ve hala da oynanmaya devam eden bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda Survivor oyunu ise Steam Platformu üzerinde karışık incelemeler almış bir şekilde karşımıza çıkıyor. Elbette bu karışık incelemelerin çoğu hem optimizasyon sorunlarından hem de ilk oyunun tekrarı niteliğinde yer alan unsurların bulunduğundan kaynaklanıyor.

Ancak şimdi ise tamamen açık bir dünya Star Wars oyunundan bahsedebilir ve yukarıda bahsettiğimiz iki oyun çizgisel olarak ilerleyen ve belirli bölgeleri bünyesinde barındıran bir yapıyı bizlere sunuyor da şimdi ise tamamen açık ve dinamik bir dünyada kendimize Star Wars dünyasına bırakacak ve hem ikonik hem de simgeleşmiş bölgelerle beraber kendimize oyuna kaptırabileceğiz.
 
Oyun içerisinde daha önceden de belirtildiği gibi evrende yer alan ikonik bölgeler, karakterler, konumlar ve daha fazlası bizlere aktarılacak. Bu sistemlerle beraber istediğimiz gibi galaksinin farklı bölgelerine doğru ilerleyebilecek, buraları keşfedebilecek, etrafı yağmalayabilecek ve en çok aranan bir karakter yani grup olarak kendimizi ön plana çıkarmaya hazırlayacağız. Oyun içerisinde yeni bir hayata başlayabilecek, galaksinin en çok arananları içerisine girebilecek ve yapacağımız hamleler burada oldukça önem arz edecek.
 
 

Galaksinin dört bir yanındaki sistemlerle beraber ilerleyebileceğimiz ve bu sistemleri en iyi şekilde değerlendirebileceğimiz yapımında hem simgeleşmiş hem de benzersiz konumlara doğru ulaşmak durumunda kalacağız.
 
Oyun içerisinde Star Wars evreninden aşina olduğumuz bölümlerin olduğu kadar aynı zamanda yeni kısımların, karakterlerin ve bölgelerin olduğundan da bahsedebiliriz. Dolayısıyla nihayetinde oyun olduğundan dolayı Elbette burada geliştirici ekip kendi dokunuşlarını yapmak istiyor ve Ubisoft tarafından geliştirilen bu yapım Elbette çok beklenen yapımlar arasında bulunuyor. Ve oyun Star Wars evrenine hakim olan ve bu evrenden hoşlananlara hitap ediyor veya tamamen bu evrene geçiş yapmak istiyorsanız bu oyun gerçekten de bir başlangıç olabilir. Beklentilerin bir hayli yüksek olduğu bu yapım umuyoruz ki güzel bir şekilde bizlere dinamik sistemleri sunabilir, hayranların beklediği ve istediği o özelliklerle beraber gelebilir ve daha fazlasını bizlere aktarabilir. Oyunun daha önce bildiğiniz üzere çeşitli oynanış videoları yayınlandı.
 
Oynanış videolarına bakacak olursak burada Elbette bir kadın karakteri kontrol ediyor ve kadın karakterle beraber hem gizli gizli bölgelere doğru ilerleyebiliyor, buralara geçiş yapabilir ve düşmanların üstesinden gelmeye başlıyoruz hem de doğrudan aksiyona da alarak görevleri tamamlama yoluna başlayabiliyoruz. Dolayısıyla görevleri yaklaşım konusunda Elbette farklı noktalar benimseyebilir ve bu sistemin de Far Cry tarzı ile beraber bizlere aktarılabileceğini söyleyebiliriz. Çünkü nihayetinde oyun aynı ekip tarafından yani bu şef tarafından yapıldığı için daha önce geliştirdiği serilerde yer alan formülleri bu oyuna aktarılması oldukça normal.
 
Yeni mekaniklerle ve ilgi çekici özelliklerle beraber çıkış yapmasını beklenen bu yapımda ana karakter Kay Vess olarak yer alabilecek ve burada her şeyimizi riske atabileceğimiz ortamlarda kendimizi denemeye çalışabileceğiz. Galaksinin dört bir yanındaki arananlar grubuna dahil olduğumuz ve en çok aranan grubuyla beraber ön plana çıkmaya çalıştığımız bu yapım bizlere benzersiz konumları, özgürlüğün farklı kısımlarını ve daha fazla özellikle beraber sunulacak. Şimdiye kadarki ilk açık dünya Star Wars oyunu unvanına kavuşmaya hazırlanan bu yapım için beklentiler yukarıda bahsettiğimiz gibi bir hayli yüksek.
 
 
 
Çünkü bu zamana kadar genelde oyunların çizgisel bir yapıya sahip olduğunu gördük veya diğer oyun türleri ile beraber sunulduğunu aktarabiliriz. Dolayısıyla ilk açık dünya deneyimi ile beraber bu yapım bir dönüm noktasına teşkil edebilir ve biz de kendimizi oyun içerisinde suç sendikalarına karşı bulabiliriz.

Oyunda elbette ana karakterimizle beraber dövüşebilir, çalabilir, aklımızı kullanarak her şeyi riske edebilir ve karakterlerle beraber etkileşime girerek onlardan farklı şekillerde yararlanmaya hazırlanabiliriz. Risk almaya istekli iseniz elbette bu oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca her bir unsuru riske aldığınızı görebileceksiniz.
 
Bunun dışında oyun içerisinde galaksi dolaylarında ilerlerken çeşitli fırsatların bizlere sunulduğuna ve aynı zamanda bu fırsatlardan nasıl yararlanmamız gerektiğini biz karar verebiliyor ve istediğimiz şekilde hem aksiyon hem de nişancı unsurlarıyla beraber kendimizi deneyimleyebiliyoruz. Karakter odaklı bir yapıyla beraber yer alabildiğimiz yapımda görevleri yaklaşımımızı tamamen biz belirleyebiliyor, istediğimiz şekilde bir yerden bir yere doğru ilerleyebiliyor ve buralarda neler olup bittiğini öğrenmek tamamen bizim işimiz oluyor.

Oyunda aynı zamanda elbette açık bir dünya bulunduğundan dolayı ilgi çekici ve benzersiz konumları burada keşfetmeye hazırlanıyor ve ikonik kısımlarla beraber de oyundaki yerimizi almayı bekliyoruz. Bunun dışında oyunda Endor'da hem koşarak hem de diğer binek araçlarıyla beraber ilerleyebiliyor ve kendimize burada yol açabiliyoruz.
 
Oyun içerisinde hızlı seyahat sisteminin olup olmayacağını şu an için bilemiyor ancak oyunda altımızda elbette uzay aracının yani uzay motorunun bulunduğunu söyleyebiliyor ve bu motorla beraber de açık dünya içerisinde gezip tozmamız mümkün hale geliyor. İstersek koşarak istersek de binek aracımızla beraber ilerleyebileceğimiz bu yapımda aynı zamanda yanımızda bir yol arkadaşımız bulunuyor. Yol arkadaşımız bizlere oyun sonuna kadar eşlik ediyor ve diğer Star Wars oyunlarında olduğu gibi aynı şekilde bu oyunda da yanımızda bir dostumuz bulunuyor. Bu dostumuzla beraber istediğimiz şekilde farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, akıl birliği yaparak farklı bulmacaları çözmeye hazırlanıyor ve aynı zamanda koordineli bir şekilde ilerlemekte bu karakterle beraber mümkün olabiliyor.
 
 

Tek oyunculu ve açık dünya deneyimini bizlere sunmayı hedefleyen bu yapım, Star Wars temasını sonuna kadar yansıtmayı hedefleyen ve en iyi şekilde yararlanmaya hazırlanan projeler arasında bulunuyor. Galaksinin en çok Arananları listesine katılabileceğimiz ve liste içerisinde en yükseklere doğru ilerleyebileceğimiz yapımda suç sendikalarına karşı istediğimiz şekilde tavır alabiliyor, onlardan çalıp çırpabiliyor ve aklımızı kullanarak farklı noktalara doğru geçiş sağlayabiliyoruz.
 
Ön siparişlerin şu anda açık olduğunu belirttiğimiz yapımda, elbette ön sipariş ederseniz hem uzay gemimiz için çeşitli kozmetiklerin sahibi olabilir hem de bonus bir paketi elde edebiliriz. Şimdiye kadarki ilk açık dünya sistemi ile beraber bizlere sunulmak istenen bu yapım, aksiyon macera deneyimiyle beraber bizlere sunuluyor ve oyun içerisinde rol yapma unsurlarının olmayacağı belirtiliyor.
 
Galaksinin dört bir yanındaki hem simgeleşmiş hem de yeni ve benzersiz bölgelere doğru ilerleyebileceğimiz yapım, keşif odaklı yapısı ile beraber bizlere sunulmayı bekliyor. Özgürlüğümüzü yeniden kazanabileceğimiz ve aynı zamanda yeni bir hayata başlayabileceğimiz yapımda, yeni bir hayata başlamanın arkasındaki imkanları kovalayabiliyor, bu imkanları en iyi şekilde değerlendirebiliyor ve özgürlüğümüzün ve yeni bir hayata başlamanın gerekliliklerini burada aktarmayı hedefliyoruz.
 
Oyunda yukarıda bahsettiğimiz gibi ana karakterimiz ile beraber ilerlerken galaksinin en çok arananları listesine katılabilir, burada aklımızı kullanarak istediğimiz şekilde ilerleyebilir ve daha fazla detay ile beraber fırsat kollamaya hazırlanıyoruz. Etrafı keşfedebileceğimiz, yağmalayabileceğimiz ve çeşitli kaynaklarla beraber kendimizi geliştirebileceğimiz yapımda aynı zamanda karakterimizin elbette burada oldukça ön planda olduğunu aktarabiliyoruz. Orijinal bir hikaye ile beraber ilerleyebileceğimiz yapımda elbette kanun kaçağı olmanın büyük riskleri bulunuyor ve bu risklerin üstesinden gelmekte tamamen bizim işimiz oluyor.

Fırsatlarla dolu bir galaksiyi keşfedebileceğimiz ve açık dünyada gezip tozabileceğimiz yapımda, hareketli şeylerden terk edilmiş harabelere, ormanlardan çöllere kadar oldukça farklı ortamların olduğundan bahsedebiliyor ve bu ortamlarda kendimizi bulmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Benzersiz konumlara doğru ilerleyebileceğimiz, buraları keşfedebileceğimizi ve altımızdaki süratçi gemisi ile beraber istediğimiz şekilde dış mekanlarda dolaşabileceğimizi yapımda her bölge içerisinde elbette farklı risklerin ve avantajların olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
 
 
Risk almaya cesaret ediyorsanız elbette buralarda yani dış dünya içerisinde dolanabiliyor, buraları keşfetmek için elinizden geleni yapmayı öğreniyor ve her konum içerisinde yeni maceraların, benzersiz mücadelelerin ve çekici ödüllerin olduğundan da bahsetmemiz mümkün. Ki zaten bu tarz oyunlarda bu gibi içeriklerin oldukça bol ve yoğun olması gerekiyor. Açık dünya içerisinde yer aldığımız süre önce etrafın tamamen cansız ve hayattan yoksun olması gerçekten de oyuncuların canını sıkan unsurlar arasında bulunuyor.
 
Açık dünyası içerisinde güzel bir dinamik sistem bulunur ve hayat dolu ortamlardan daha farklı kısımlara kadar yer alabileceğimizi yapımda güzel bir keşif içeriği bizlere sunuluyor. Aynı zamanda oyuncuların beklentisi elbette görevlerin birbirine tekrar etmesi, ana görev serisinin dışında yan görevlerin gerçekten de ona göre ve hikaye etmesi gerektiği ve aynı zamanda ana görevlere bağlanacak şekilde ilgi çekici unsurları bünyesinde barındırması gerektiğini aktarabiliyoruz. Durum böyle olunca hem ana görevlerden hem de yan görevlerden güzel bir şekilde oyuncular ilerleyebiliyor ve tüm dünyayı keşfetmeye hazırlanıyor.
 
Kanun kaçağı olarak yer alabileceğimiz ve riskli bir hayat sürdürebileceğimiz yapımda yanımıza Nix adında bir yol arkadaşımız bulunuyor. Her durumu kendi avantajına çeviren yapısı ile beraber ön plana çıkan bu yol arkadaşımızla beraber gizlilik odaklı durumlarda bize yardımcı olacak unsurlar bulunuyor ve aynı zamanda çeşitli cihazlarla beraber düşmanların üstesinden gelmek için bize yardım ediyor. Dolayısıyla olaylara ve diğer düşmanlara karşı üst düzey bir yapı ile beraber bize yardımcı olacak bu karakter, doğru anları yakalayıp bize daha fazla yardımcı olmak için elinden geleni yapmaya koyuluyor.
 
 
 
Büyük riskleri içeren görevlere adım atabileceğimiz, yelken açabileceğimiz ve galaksinin suç ordularına karşı gelebileceğimiz yapımda riskli ödülleri elde etmek için elbette biz de hayatımızdan ödün vermek durumunda kalıyoruz. Arka planda yer alan hikayenin hem ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla beraber bize aktarıldığını da söyleyebiliriz.
 
Kendi gemimizi kontrol edebileceğimiz, imparatorluk ve diğer düşmanlara karşı heyecan verici mücadelelere geçiş yapabileceğimiz, üstünlüğü ele geçirmek için kovalamacılara kaçınmaları ve saldırmaları doğru yönlendirebileceğimiz yapımda ilgi çekici olayların haricinde bir de kendimize özgü yapılarımız olduğundan bahsedebiliyor ve her fırsatı burada doğru şekilde değerlendirmek gerekiyor.
 
Diğer düşmanlara karşı gelebileceğimiz oyunda elbette kullanabileceğimiz çeşitli silahlar bulunuyor. Hem yakın dövüş hem de menzilli dövüş silahları ile beraber kendimizi koruyup kollayabiliyor, karakterimizle beraber düşmanların saldırılarından kaçınabiliyor ve en iyi şekilde doğru anı kollamaya hazırlanıyoruz. Star Wars evrenine geçiş yapmak istiyorsanız açık dünya sistemi ile beraber başlayabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler