Star Wars: The Rise of Skywalker'ın Son Fragmanı Yayınlandı

22.10.2019 13:57 Özgür Eroğlu

 
LucasArts'ın Disneye satılmasından sonra 2015 yılında başlayan Star Wars serisinin son filmi yaklaşıyor ve filmin son fragmanı paylaşıldı. Geçtiğimiz fragmanda olduğu gibi C-3PO karakterini yine görüyoruz ancak bu sefer kırmızı gözleri olmadan. 
 
Fragmanda yine Darth Vader göndermeleri bulunuyor ve hayranlar Vader'ı veya Anakin'i tekrar görme ihtimalleri olduğu için çok heyecanlı. Film için paylaşılan son fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Film 20 Aralık'ta vizyona girecek ve serinin en uzun filmi olacak.
 
Yılın geri kalanı gerçekten Star Wars hayranları için oldukça dolu geçecek. 15 Kasım'da Electronic Arts'ın Star Wars Jedi: Fallen Order adlı oyunu çıkacak öncesinde ise The Mndalorian dizisi çıkacak. Özellikle oyun oldukça merak ediliyor çünkü Star Wars hayranı olan oyuncular olarak uzun zamandır kaliteli bir Star Wars oyunu oynamadık, umarız bu sefer istediğimizi buluruz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler