Starbreeze, StarVR'ı Denemek İsteyenler İçin Deneyim Alanları Kuruyor

25.01.2016 14:28 Tunahan Safdır


     Payday serisinin ve Brothers: A Tale of a Two Sons'ın geliştiricisi Starbreeze tarafından geliştirilen 5120x1440 çözünürlükte 2 ekranıyla en geniş görüş açısına sahip VR seti olarak lanse edilen StarVR adına geliştirici firma bazı çalışmalar yürüttüğünü duyurdu.
 
     Buna göre önümüzdeki ilkbahar veya yaz aylarında, Los Angeles'ın bazı bölgelerinde Starcade adı verilen noktalar oluşturulacak. Buraya gelen teknoloji meraklılarına, üst seviye VR deneyimi yaşatmayı vadeden Starbreeze aynı zamanda daha önce hakkında çok fazla detay paylaşılmayan Overkill's The Walking Dead'i de ilk defa Starcade kapsamında son kullanıcıyla buluştaracak.
 
     Konuyla ilgili konuşan üst düzey yönetici Emmanuel Marquez'de duyuru vasıtasıyla geliştiricilere çağrı yaptı ve "Bu deneyimi daha iyi noktalara taşımak için geliştiricilerle ve kullanıcılarla fikir alışverişinde bulunmak ilk etaptaki en büyük önceliğimiz" dedi.
 
     Henüz teknik özellikleri dışında hakkında çok fazla bilgi bulunmayan StarVR'ın sanal gerçeklik teknolojileri arasında nasıl bir yer edinececeği de merak konusu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overkill's The Walking Dead Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Overkill Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler