Starfield için Performans Sorunlarını Ortadan Kaldıran Güncelleme Geliyor

02.11.2023 16:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda ekibi tarafından biz oyunculara sunulan açık dünya uzay temalı aksiyon rol yapma oyunu Starfield için nihayet  resmi bir performans güncellemesi geliyor. Bu yeni yamanın oyunda yer alan takılmaları, donmaları ve çökmeleri çözmesi bekleniyor.
 
Oyuncuların derdine derman olacak bir yama
 
 
 
Daha önce mod geliştiricileri tarafından birçok sorunun çözülmeye çalışıldığı Starfield için resmi ve yeni bir güncelleme geliyor. Yeni güncelleme ile FPS düşüşlerinin önüne geçilmek isteniyor. Bunun yanı sıra oyunun büyüklüğü sebebiyle donmalar, takılmalar, teklemeler ve daha fazlası yer alıyor. Bunlar da bu yamayla çözülmek isteniyor.
 
Performans güncellemesi aynı zamanda genel iyileştirmeleri ve optimizasyon düzeltmelerini bünyesinde barındırıyor. Diğer taraftan ise Nvidia DLSS teknoloji desteğini de sistemlere eklemeyi planlıyor.
 
Starfield şu anda Steam platformunda 899,00 TL'den satışta bulunuyor. Oyunun son incelemeleri karışık olarak karşımıza çıkarken genel incelemeler çoğunlukla olumlu etiketine sahip.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler