Starfield için Yeni Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

17.03.2022 10:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Yıldız Sahasına Doğru: Gezginler İçin Birebir'in bir sonraki bölümü yayınlandı. Game Director Todd Howard, Design Director Emil Pagliarulo, Lead Quest Designer Will Shen ve Lead Artist Istvan Pely gibi Starfield geliştirici ekibi üyelerinin, oyuncuların kâinatta kendi yollarını çizebildiği, sürükleyici bir yeni nesil RPG tasarlamaya yaklaşımlarını konuştukları bir yuvarlak masa tartışmasına katılın.
 
 
 
Ekibin sıfırdan başlayarak nasıl bir evren inşa ettiği hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız önümüzdeki aylarda çıkacak Yıldız Sahasına Doğru bölümleri için takipte kalın.

Starfield 11 Kasım 2022'de sadece Xbox Series X|S ve PC'de çıkacak. Oyuncular, Xbox Game Pass ile çıktığı gün oynayabilecek.
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 10 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler