State Of Decay 2 için Yeni Bir Konsept Tasarımı Paylaşıldı

27.01.2017 19:27 Gazali Çetinkaya

   Geliştiricisi stüdyo Undead Labs bu yılın beklenen oyunları arasında yer alan zombi temalı State Of Decay 2 için bir adet yeni konsept tasarımı paylaştı. Paylaşılan tasarımda ise kapalı bir alanda yiyecek yetiştiren insanlar görüyoruz. Aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
   Undead Labs, martta düzenlenecek PAX East etkinliğine kadar her hafta yeni görüntüler paylaşmayı planlıyor. Geçtiğimiz hafta oyunun atmosferine ve dünyasına göz atma fırsatı veren aşağıdaki görüntüyü paylaşmışlardı. 
 
 
   Xbox One ile Windows 10 platformları için geliştirilen State Of Decay 2'nin net bir çıkış tarihi yok ancak bu yıl geleceğini biliyoruz. Undead Labs geçtiğimiz ay yaptığı açıklamasında oyunun net çıkış tarihinin, oynanış videosunun ve daha fazlasının E3 2017 fuarı esnasında paylaşılacağını açıklamıştı.
 
"Oyunun çıkış tarihi; oynanış videosu, sistemler ve çok daha fazlası ile birlikte E3'te açıklanacak. Bu yüzden hızınızı ayarlayın, takviminizi işaretleyin ve bu haziranda bizimle partiye hazır olun."
 
  Orijinal State of Decay 2013 yılında Xbox 360 (Haziran) ile PC (Kasım) platformuna sunulmuştu. Ardından ise Year-One Survival Edition 2015 yılında Xbox One için çıkmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
State of Decay 2 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Undead Labs Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler