State of Decay 2, 10 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

21.05.2022 11:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Undead Labs, State of Decay 2'nin dördüncü yıl dönümüne özel yeni bir video yayınladı. Bu videoda oyuncu sayılarına ve çeşitli güncellemelere dair bazı bilgiler paylaşıldı. State of Decay 2 için dört yıl boyunca geliştirici Undead Labs toplamda 30 güncelleme yayınladı.
 
Öte yandan oyunu 10 milyondan fazla oyuncu oynadı. 1.8 milyardan fazla Juggernaut ve 2.6 milyardan fazla zombi öldürüldü. 
 
Undead Labs tarafından geliştirilen zombi temalı hayatta kalma oyunu State of Decay 2, ilk oyunuyla elde ettiği oyuncu kitlesini daha yukarılara taşımayı hedefledi. Benzer türdeki oyunlarda bulunan pek çok özelliğin haricinde co-op modu, mod desteği ve Microsoft desteği ile State of Decay 2, günümüz neslinde adından söz ettiriyor. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/495420/State_of_Decay_2_Juggernaut_Edition
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
State of Decay 2 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Undead Labs Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler