State of Decay 2 için Yeni Konsept Tasarımı Paylaşıldı

06.02.2017 01:52 Gazali Çetinkaya

   State of Decay 2 için haftalık olarak yeni konsept tasarımları paylaşacağını söyleyen geliştirici stüdyo Undead Labs bu hafta da oyuna ait iki görsel daha paylaştı.
 
   Bu paylaşılan görsellerde ise aynı sahnenin hem gündüz hem de gece halini görüyoruz. Undead Labs'in belirttiğine göre erken aşamadan olan bu görseller kentsel çevrenin aşağı yukarı neye benzeyeceğine dair ipucu vermeli ancak konsept tasarımı olması sebebiyle de oyunda tam olarak bu beklenmemeli. 
 
 
 
   E3 2016 Microsoft fuarında duyurulan State of Decay 2 hakkında pek bir bilgi yok. Sadece ilk oyundan daha büyük olacağını, 4 kişilik co-op oynama imkanı sunacağını ve 2017 yılı içerisinde çıkış yapacağını biliyoruz.
 
   Oyun hakkında bilgiler, oynanış videoları ve net çıkış tarihi önümüzdeki E3'te paylaşılacak.
 
   Xbox One ile Windows 10 için çıkış yapacak State of Decay 2 için geçtiğimiz haftalarda paylaşılan konsept tasarımlarına buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
State of Decay 2 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Undead Labs Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 2 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 4 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler