State of Play Sunumunu Buradan İzleyin (17:00)

10.12.2019 12:57 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment'ın yeni State of Play sunumunun başlamasına az bir süre kaldı.

Yaklaşık 20 dakika sürecek ve yeni oyun tanıtımları, çıkış tarihi duyuruları, yeni oynanış görüntüleri, PlayStation Worldwide Studios'tan yeni haberler ve daha fazlasını içerecek sunum Türkiye saati ile 17:00'da başlayacak.
 
Sunum sırasında Resident Evil 3: Nemesis remake'in resmi olarak duyurulmasını bekliyoruz. Oyun Eurogamer dahil olmak üzere güçlü kaynaklar tarafından doğrulandı ve kapak görselleri PlayStation Store'da göründü.
 
Ghost of Tsushima'dan yeni bir fragman yayınlanacak gibi görünüyor zira geçtiğimiz günlerde oyunun YouTube oynatma listesi güncellendi ve belki çıkış tarihi de açıklanır. Kotaku'nun kaynaklarına göre oyun 2020'nin üçüncü veya dördüncü çeyreğinde çıkacak.
 
Kesin olmasa da The Last of Us: Part II'den yeni bir şeyler görmemiz mümkün. Bir önceki State of Play sunumunda oyunun çıkış tarihi duyurulmuştu fakat bir ay geçmeden o çıkış tarihi ertelendi. Yeni sunumda da bir güncelleme vermek isteyebilirler.
 
Yeni Crash Bandicoot oyunun geliştirildiğine dair güçlü söylentiler de var fakat oyun State of Play yerine The Game Awards'ta da duyurulabilir.
 
Bunların dışında Dream tam sürüm çıkış tarihi ve Untitled Goose Game konsol çıkış tarihi muhtemel duyurular arasında.
 
PlayStation 5 hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmayacağı doğrulandı.
 
Başladığında aşağıdaki oynatıcıdan veya PlayStation'ın YouTube, Twitter ve Facebook kanalları üzerinden izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 10 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler