Steam, 2019'da En Çok Satanları ve En Çok Oynananları Listeledi

27.12.2019 01:20 Özgür Eroğlu

 
 
2019 yılı neredeyse bitti diyebiliriz artık ve her platform gibi Steam de kendi içerisindeki yılın en çok satanları ve en çok oynananlarını açıkladı. Toplam 5 farklı kategori bulunuyor ve kategorilerin içerisinde bir sıralama yapmak yerine, yine sınıflandırma sistemine gitmişler.
 
Sınıflandırmalar en iyiden en kötüye sırayla; Platin, Altın, Gümüş ve Bronz olarak sıralanmış. Kategoriler ise; Çok Satanlar, En İyi Yeni Çıkanlar, En Çok Satan VR Oyunlar, Erken Erişimden Çıkan En İyi Oyunlar ve Aynı Anda En Çok Oynayan Oyuncu Sayısı.
 
Buraya tıklayarak listelerin ana sayfasına ulaşabilirsiniz ve istediğiniz kategoriyi inceleyebilirsiniz. Listelere genel olarak baktığımızda, yılın oyunu seçilen Sekiro'nun neredeyse her listede bulunduğunu görüyoruz. Steam gibi çok fazla çok oyunculu oyunun bulunduğu bir platformda, bu tarz bir oyunun en üstlerde olması gerçekten sevindirici. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler