Steam Eş Zamanlı Oyuncu Rekorlarına Doyamıyor

19.03.2024 15:14 Mehmet Tandoğan

 
 
PC oyuncularının uğrak noktası olan Steam platformu yeni bir rekora daha imza atıyor. Geçtiğimiz süreçte rekor tazeleyen platform şimdi yeni bir başarıya daha ulaşıyor. Açıklanan detaylara göre geçtiğimiz pazar günü 36 milyon kullanıcı sistem içerisinde yer aldı ve bu sayı geçtiğimiz haftalarda 35 milyondu.
 
İstatistik verilerini bünyesinde barındıran SteamDB tarafından açıklanan detaylara göre 36.29 milyon kullanıcı sayısı ile ön plana çıkan Steam en çok kullanılan platformlardan biri olarak ön plana çıkıyor. Bu sayı içerisinde yer alan kullanıcıların yaklaşık üçte biri aktif olarak oyun oynuyordu ve yeni bir rekorun daha yakın zamanda beklendiğini aktaralım.
 
Steam'de Bahar indirimleri sürüyor
 
 
 
Valve tarafından kullanıcılara sunulan Steam platformu dahilinde oyunları genel olarak dolar üzerinden satın alıyoruz ve bu durumda oyunlara biraz pahalı bir şekilde ulaşmak zorunda kalıyoruz. Ancak platform dahilinde şu anda Bahar indirimleri bulunuyor ve bu indirimler kapsamında yüzde 90'a varan fırsatlar bizleri bekliyor. Eğer herhangi bir oyun satın almak ve istek listenizdeki oyunları kütüphanenize dahil etmek istiyorsanız şu anda tam sırası diyebiliriz.
 
İndirimler geçtiğimiz günlerde başladı ve 21 Mart Türkiye saati ile 20.00’ye kadar sürecek. Bu kapsamda binlerce oyun içerisinde çeşitli yüzdelere varan indirimler bulunuyor ve beklediğiniz oyunlara göz atmanızda fayda var. Steam platformunda indirimler devam ederken rakip platform Epic Games'te de Bahar indirimleri mevcut. Bu platformdan tamamen Türk Lirası ile oyunlarınızı satın alabilirsiniz. Özellikle büyük çaplı oyunları ucuz bir şekilde Epic Games’te bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 16 Dk önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 47 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler