Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Hogwarts Legacy Ön Siparişleri Giriyor

09.01.2023 12:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Avalanche Software tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından 10 Şubat tarihinde yayınlanacak olan açık dünya aksiyon macera rol yapma oyunu Hogwarts Legacy'nin ön siparişleri, 8 Ocak 2023'te sona eren 1. Hafta Steam Haftalık En Çok Satanlar listesine giriş yapıyor. Steam Deck ise bu birinci sırayı korumaya devam ediyor.
 
Elden Ring ve Call of Duty: Modern Warfare II yükselişte
 
 
 
Steam en çok satanlar listesinde yer alan diğer oyunlara bakacak olursak Elden Ring ve Call of Duty: Modern Warfare II bu hafta en çok satan iki oyun oldu. Elden Ring bu hafta listede ikinci, Call of Duty: Modern Warfare II ise üçüncü sırada yer alıyor. Öte yandan Hogwarts Legacy ön siparişleri piyasaya sürülmeden önce bu hafta ilk 10'a dördüncü sırada giriş yapıyor.
 
Steam haftalık en çok satanlar listesi gelire göre sıralanıyor. Bu listede ön sipariş sürümleri ve donanımlar yer alabiliyor. Bir oyun birden fazla listede yer alıyorsa, bunun nedeni birden çok sürümünün olmasından kaynaklanıyor. 
 
Steam'de haftanın en çok satanları: 
 
1- Steam Deck
2- Elden Ring
3- Call of Duty: Modern Warfare II
4- Hogwarts Legacy - Ön sipariş
5- Cyberpunk 2077
6- Red Dead Redemption 2
7- Ready or Not
8- FIFA 23
9- God of War
10- Project Zomboid

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler