Steam Yaz indirimleri Yarın Başlıyor

22.06.2022 13:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Dönem dönem oyunculara çeşitli indirimler ve kampanyalar sağlayan oyun platformu Steam'in yaz indirimleri yarın itibarıyla başlıyor. Steam yaz indirimleri 23 Haziran TSİ 21:00'de başlayacak ve 7 Temmuz'da sona erecek.
 
Her zaman olduğu gibi 23 Haziran 7 Temmuz arasında binlerce oyun indirimli bir şekilde oyunculara sunulacak. Buna en büyük AAA (büyük bütçeli yapım) oyunlar ile en küçük bağımsız oyunlar da dahil.
 
Kampanya dönemi boyunca ilginizi çekebilecek oyunları düşük bir fiyatla satın alabileceksiniz. Daha farklı oyunlar aramak ve bulmak için bir keşif kuyruğu başlatabilecek ve aramalarınızı türler, alt türler, özel kategoriler ve etiketler üzerinden de yapabileceksiniz.  
 
Öte yandan geçmiş yıllarda olduğu gibi Steam profilinizi kişiselleştirmek için Yaz İndirimi kartları - rozetleri kazanabilecek ve toplayabileceksiniz.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler