Steam İndirimlerinde Bugün Hangi Oyunu Alsam? BSC Editörlerinin Seçimleri

23.06.2014 21:15 bolumsonucanavari.com BSC


     Steam'de yaz indirimleri devam ederken BSC editörleri olarak bugünkü (bazıları 8 saatlik) indirimlerle ilgili seçimlerimizi paylaşmak istedik. Böylece kafanızda hangi oyunu alsam tarzındaki soruya bir nebze olsun katkıda bulunabileceğimizi düşünüyoruz.
 
Alkan Adakaner
Rogue Legacy: Zorlu oyunları seviyorsanız kaçırmamanızı tavsiye ederim. Oyun zorluk konusunda Dark Souls serisine fazlasıyla kafa tutar. Resmen delilik.
Hitman: Absolution: Açıkçası oyunun yapay zekasını çok beğenmedim, ama 3.99 dolara bu oyunu almamak olmaz. Eğer hala denemediyseniz kaçırmayın derim.
Dungeon Defenders: Tower Defense tarzı oyunları sevenler için biçilmiş kaftan. Aksiyon ve RPG öğelerini birleştirmesiyle de kalbimi kazanmıştı. Farklı ve güzel bir deneyim.
 
Gökhan Yılmaz
FTL:Kaçmaz, ekibinizi yönetip uzay geminizi hayatta tutmak keyifli şekilde aktarılmış. Bunu indirimdeyken kapıp devam oyunu için koleksiyona katmak gerek.
Rogue Legacy: Eski tarz oyunlara uzaksanız bu oyundan da uzak kalın çünkü zor!
Saints Row: 10$'a kocaman bir şehir ve yapılacak sürüyle aktivite & eğlence. Daha ucuz olsa tadından yenmez hani.
Surgeon Simulator 2013:
2,5$'a adam kesip biçiyorsunuz daha ne! Eğlenceli oyun, iyi fiyat.
Hitman: Absolution: 4$ mı? Bu fiyat Hitman Absolution'a hakaret resmen! Soygun hatta. Hitman tarzı oyunları ve kaliteli grafikleri seviyorsanız kaçmaz.
 
Tunahan Safdır: 
The Lego Movie Video Game: Lego oyunlarının her zaman için kendine has bir kitlesi oluyor. %75'lik indirim Lego severlerin elini cebine götürtecek türden.
Hitman Absolution: Şok indirimlerde 3,99$'a alabileceğiniz Hitman Absolution bir çok oyuncu için kaçırılmayacak fırsat olarak görülüyor. Pek farklı bir şey söyleyemiyorum. Yine de şunu unutmamakta fayda var. Oyun her ne kadar görsel şölen tadında olsa da içerik anlamında beklediğinizi bulamayıp oyunu bir kenara atmanız ve verdiğiniz paraya acımanızda olası. Hitman aşığı değilseniz bir daha düşünmeniz yararınıza olacaktır.
 
    Aşağıda bugün indirime giren oyunların listesini bulabilirsiniz. Bu oyunların bazıları 8 saatlik indirimde bulunuyorlar.
ArmA III - 29.99 dolar
The Lego Movie Videogame - 7.49 dolar
FTL: Advanced Edition - 3.99 dolar
Rogue Legacy - 3.74 dolar
Nether - 2.99 dolar
Saints Row IV - 9.99 dolar
Surgeon Simulator 2013 - 2.49 dolar
Insurgency - 6.74 dolar
---
Forced - 5.09 dolar
Magic 2014 - 2.49 dolar
Awesomenauts - 0.99 dolar
Hitman: Absolution - 3.99 dolar
---
Castle Crashers - 1.49 dolar
Dungeon Defenders - 3.74 dolar
Magicka - 2.49 dolar
Risk of Rain - 2.49 dolar
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler