Steam'den Sonra Ubisoft Connect için de Tasarım Değişikliğine Gidiliyor: İşte Detaylar

27.06.2023 21:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından kullanıcılara sunulan mağaza ve oyun programı Ubisoft Connect için tasarım değişikliğine gidiliyor. Yakın zamanda Steam üzerinde yapılan büyük tasarım değişikliğinden sonra Ubisoft Connect için de büyük tasarım değişiklikleri yolda.
 
Birçok kısımda yeniliğe gidiliyor
 
 
 
Yeni güncelleme aracılığıyla Ubisoft Connect programında bulunan kitaplık kısmına, sosyal özelliklere, video oynatma seçeneklerine ve daha fazlasına yenilikler geliyor. Büyük değişikliklerin yer alacağı güncellemenin birkaç yıllık oyuncu geri bildirimlerine dayandığı belirtiliyor. Bu değişiklikler ilk etapta Beta kapsamında sunulmayı bekliyor.
 
Yeni değişiklik ile beraber uygulama daha erişilebilir olacak ve kullanıcılar aradığını hızlı bir şekilde bulabilecek. Kullanıcı odaklı bu yenilikler sayesinde kitaplık kısmında da bir hayli tasarım değişikliği söz konusu. 
 
Yeni profil alanları ve sosyal özellikler geliyor 
 
 
 
Yeni kitaplık tasarımıyla daha akıcı, daha gezinilebilir bir yapı ve oyunlarla ilgili daha fazla bilgi yer alacak. Oyuncular burada oyun içi ilerlemesini görebilecek ve birbirleriyle etkileşime geçebilecek. Bunun yanı sıra kullanıcıların birbirleriyle etkileşime geçmesi için yeni bir araç sunulacak. Bu araç ile beraber yeni oyuncu profilleri de dahil olmak üzere yeni sosyal özellikler gelecek.
 
Beta duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler