Steam'in F2P Oyunlarına MicroVolts Eklendi

06.07.2012 11:38 Samet Konuksal


   Steam, daha önce başlattığı Free to Play bölümünü yeni oyunlar ekleyerek genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gelen Blacklight: Retribution'un ardından şimdi sıra MicroVolts'da.
 
    Rock Hippo'nun beğenilen MMO-TPS oyunu MicroVolts, gün itibariyle Steam üzerinden de sunulmaya başladı. Free to Play yani oynanışı ücretsiz olan oyunu Steam'den oynayınca bazı hediyeler de sizi bekliyor olacak. Bu hediyelerden ilki de, Y-U-NO maskeleri. 5 Ağustos'a kadar oyunu Steam'den indirip oynarsanız, internetin popüler ifadelerinden Y-U-NO'ya ait maskeleri ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
    Buna ek olarak oyuna daha güçlü bir şekilde başlamak istiyorsanız da MicroVolts'un Starter paketi, $7.99 fiyat etiketiyle oyunculara sunuluyor. MicroVolts'un Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MicroVolts Platformlar: PC Geliştirici: Rock Hippo Dağıtıcısı: Rock Hippo Tür: MMO-TPS Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler