Stranger of Paradise Final Fantasy Origin'in PS5 Boyutu Ortaya Çıktı

15.01.2022 12:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı  Square Enix ve geliştirici  Team Ninja, aksiyon RPG oyunu Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin'i iki aydan fazla bir süre sonra piyasaya sürecek. Piyasaya sürülmesine yakın bir zaman kala ise oyun hakkında birçok detay ortaya çıkmaya devam ediyor.
 
PlayStation Game Size adlı Twitter kullanıcısı, Paradise Final Fantasy Origin'in PlayStation 5 boyutunu ortaya çıkardı. Kullanıcının belirttiğine göre oyunun boyutu 71.505 GB olacak. Bu boyut ilk gün yamasını kapsamayacak.
 
 
 
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, 18 Mart 2022'de Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak  Ön yüklemeler 13 Mart tarihinde açılacak. Ek olarak oyunun şu anda ön siparişleri açık durumda. PC'de ön sipariş fiyatı ise 369 TL.
 
Epic Games sayfası
 
https://www.epicgames.com/store/tr/p/stranger-of-paradise-final-fantasy-origin

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler