Street Fighter 5 ve Street Fighter 6 Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

04.06.2023 18:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde Capcom tarafından geliştirilen dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6 çıkışını gerçekleştirdi. RE Engine tarafından geliştirilen SF6 şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için mevcut. Üst düzey bir deneyimi ve görselliği aktarmayı hedefleyen SF6, SF5'e göre çok daha gelişmiş bir içeriği aktarıyor.
 
SF5 ve SF6 karşılaştırma videosu yayınlandı
 
 
 
Serinin en yeni oyunu Street Fighter 6 elbette en iyi görselliği ve en iyi deneyimi sunmak istiyor. Serinin bir önceki oyununa göre daha gelişmiş grafikleri ve animasyonları bünyesinde barındıran SF6 için yayınlanan karşılaştırma videosunda ne gibi değişimlerin olduğunu daha açık bir şekilde görebiliyoruz.
 
YouTube üzerinde içerik üreticileri 'Cycu1' ve 'ElAnalistaDeBits' iki oyun için karşılaştırma videoları paylaştı. Videolarda Street Fighter 5 ve Street Fighter 6'nın 3B modelleri arasında doğrudan bir karşılaştırma görüyoruz. Görüldüğü üzere yeni oyunda büyük iyileştirmeler mevcut.
 
Street Fighter 6'da 5'e göre daha iyi aydınlatma, daha iyi modellemeler, daha iyi dövüşçü ciltleri, daha iyi gölgelendirmeler ve daha fazla geliştirme yer alıyor.
 
İlk karşılaştırma videosu
 
 
 
İkinci karşılaştırma videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter 6 Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 21 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler