Street Fighter 6 için canlı yayın etkinliği geliyor!

13.04.2023 12:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, 21 Nisan Cuma günü TSİ 01:00'de Street Fighter 6'ya özel bir canlı yayın etkinliğine ev sahipliği yapacağını açıkladı. Etkinlikten yarım saatlik bir ön gösterim de (TSİ 00:30) izleyenlere sunulacak. Etkinliği YouTube üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Etkinliğin sonunda büyük haberler sunulacak
 
 
 
30 dakikadan fazla sürecek olan yayının sunuculuğunu rapçi Lil Wayne yapacak ve geliştirici ekipten kişiler de bu etkinliğe dahil olacak. Geliştirici ekibin katılımıyla beraber Street Fighter 6 ile ilgili en son haberler izleyenlere aktarılacak. Etkinliğin sonunda ise bazı büyük haberler verilecek.
 
Üst düzey bir dövüş aksiyon deneyimini bizlere sunmayı hedefleyen Street Fighter 6, 2 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve  Steam üzerinden PC için çıkacak. Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda.
 
Steam'de oyunun standart fiyatı 599,00 TL, Lüks sürüm 849,00 TL, Nihai sürüm ise 1.049,00 TL.
 
Street Fighter 6 canlı yayın etkinliği duyuru fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter 6 Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 13 Dk önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 4 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler