Street Fighter X Tekken Duyuruldu!

24.07.2010 22:54 Ersin Kılıç


 
     Bir süre önce dedikodu olarak dolaşan Street Fighter vs Tekken haberleri nihayet doğruluk payı kazandı. Capcom ve Namco, devam etmekte olan ComicCon fuarında yeni oyunlarını duyurdu.
 
     Oyunun tam ismi Street Fighter X Tekken olarak açıklandı. Doğal olarak her iki seridende karakterleri içerecek olan oyun hakkında daha fazla bilgi ise bulunmuyor. Oyunun duyurusu SF IV'ün yönetmeni Yoshinori Ono'nun "Street Fighter IV and Beyond" adlı paneldeki konuşması sırasında yapıldı. Bu konuşmaya Tekken serisinin yapımcılarından Katsuhiro Harada'da katıldı ve ikili yeni oyunlarının duyurusunuda gerçekleştirmiş oldu.
 
     Oyunun duyurusunun ardından kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Grafik stili olarak Street Fighter IV'e benzediği belirtilen oyun için Street Fighter serisinden Ryu ve Tekken serisinden Kazuma'nın karşı karşıya geldiği bir video gösterildi.
 
     PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen oyun için Capcom ve Namco'nun bir yıl önceden konuşmaya başladıklarıda belirtildi.
 
Güncelleme :  İki farklı oyunun yapıldığı açıklandı. Birisi Tekken ekibi tarafından yapılan Tekken X Street Fighter, diğeri ise Street Fighter ekibi tarafından yapılan Street Fighter X Tekken. Oyunlar muhtemelen Street Fighter 4 ve Tekken 6 tarzında karşımıza çıkacak.
 
Güncelleme 2 : Oyundaki dövüşler 2 vs 2 şeklinde olacak. Yani partner sistemi bulunacak. Oyunun ilk videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Youtube videosudur. Video linkine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Güncelleme 3 : Oyunun Teaser videosuda yayınlandı. Bu videoda Street Fighter serisinin en renkli karakterlerinden biri olan Dan'ı da görüyoruz. Yayınlanan bu videoyu buradan izleyebilirsiniz.
     

Yeni Ekran Görüntüleri
 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 83 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler