Street Fighter X Tekken Yeni Kostüm Görüntüleri

Ryu yine favori karakterlerden olacaktır, onu özelleştirip kendi zevkinize göre giydirmek de elinizde olacak
22.11.2011 13:55 Alkan Adakaner

     6 Mart 2012'de piyasaya çıkacak olan Street Fighter X Tekken'in ücretli olarak satılacak olan indirilebilir alternatif kostümlerine ait yeni görüntüler yayınlandı. Karakterlerimiz bu kostümlerle oldukça ilginç bir kılığa bürünebiliyor.
 
     Bu kostümlere baktığımızda hepsinin birbirinden ilginç olduğunu görüyoruz. Peki daha oyun çıkmadan aylar öncesinde bu tür indirilebilir içeriklerin duyurulması garip değil mi? Bu arada aşağıdaki görüntülerde karakter özelleştirme ekranına da göz atma şansı yakalıyoruz.
 
    PC, Xbox 360, Playstation 3 ve Vita için çıkacak oyun iki ünlü dövüş oyununun karakterlerini karşı karşıya getirmesi nedeniyle oldukça ilginç olacak gibi görünüyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler