Super Mario Galaxy 2 Hediyelerini Kazananlar

07.07.2010 18:17 Ersin Kılıç




     Super Mario Galaxy 2 adlı yeni oyunu ile galaksiler arası bir maceraya atılan Mario, üyelerimize de çeşitli hediyeleri kazandırma fırsatını yaratmıştı. Geçtiğimiz hafta başlattığımız çekilişimiz bugün sonuçlandı.
 
     Sorduğumuz soruya doğru cevabı veren üyelerimiz arasından, kazananlar ve kazandıkları hediyeler ise şöyle ;
 
      Furkan Kaan Sağol ,Mario duvar saatti, anahtarlık, mouse pad, şapka ve 2 farklı tişörtten oluşan Super Mario Galaxy 2 mega paketi, Seyit Ahmet Işıkdağ, Alper Gevşenez, Açelya Yılmaz ve Gamze Kaya ise tişört, anahtarlık ve şapkadan oluşan hediye paketimizi kazandı.
 
     Bu yeni yarışmamıza da ilgi gösteren tüm üyelerimize teşekkür eder, ilerleyen günlerde yepyeni hediyeli yarışmalar ile karşınıza çıkacağımızı hatırlatarak, BSC'yi takipinizi sürdürmenizi tavsiye ederiz.
 
     Not: Kazanan isimler iletisim@bolumsonucanavari.com mail adresine, telefon ve adres bilgilerini göndererek hediyelerine kavuşabilirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler