Super Mario Galaxy 2 Ne Zaman Çıkacak?

İkinci oyunda Yoshi en büyük yardımcımız olacak.
29.12.2009 19:03 Ersin Kılıç

Mario oyunlarına yepyeni bir bakış açısı kazandıran ve bir çok site, dergiden yüksek puanlar almayı başaran Super Mario Galaxy'nin ikinci oyunu ne zaman çıkacak?
 
Nintendo fanlarının büyük merakla beklediği bu soru geçtiğimiz günlerde Shigeru Miyamoto'ya yöneltilmiş ve çıkış tarihi olarak 2010 yılı olabilir cevabı alınmıştı.
 
Henüz oyunun resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen oyunun çıkış tarihi ile ilgili bir dedikodu dolaşmaya başladı.
 
Livewii.fr sitesinin haberine göre Super Mario Galaxy 2, Avrupa'da Ağustos ayında piyasaya çıkacak. Bu tarihi neye göre verdikleri bilinmez ama Livewii sitesi yaptıkları bu haberde Miyomoto'nun Kasım ayında katıldığı GT TV programına dikkat çekiyor. Miyomoto programda Super Mario Galaxy 2'nin yapım aşamasının çok iyi gittiğini ve oyunun tamamlanmak üzere olduğunu belirtmişti.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler