Super Mario Galaxy 2'den Yeni Video

26.04.2010 14:40 Ersin Kılıç


 
     Son günlerde bir çok video ve ekran görüntüsü ile karşımıza çıkan Super Mario Galaxy 2 için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı.
 
     Oyunun bu yeni oynanış videosunda iki boyutlu kamera açısına sahip olan bölümlerden birisine yer verilmiş. Ayrıca bu bölümlerde bazı mekanizmalar sayesinde oyun alanındaki değişime de denk geliyoruz. Yani Mario, bir kolu çekerek yer çekimini tersine çeviriyor ve tavanda yürümeye başlıyor.
 
     Nintendo'nun en önemli oyunları arasında yer alan ve 11 Haziran'da çıkışını yapacak olan Super Mario Galaxy 2'nin yayınlanan bu yeni oynanış videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler