Super Mario Zombies

26.07.2010 15:42 Ersin Kılıç


     Mantar Krallığı gece nasıl gözüküyor dersiniz? haberimizde yer alan Mario ve arkadaşlarının cosplay çalışmaları, bu soruyu yanıtlar nitelikte karşımıza çıkıyor.
 
     Flickr kullanıcısı olan Mrksaari tarafından yüklenen bu yeni cosplay çalışmaları gerçekten özenle hazırlanmış. Bu çalışmalarda Mario, Luigi, Prenses Peach ve Toad'a yer verilmiş. Tabi klasik sevimli halleri değil oldukça farklı bir şekilde karşımıza çıkıyorlar.
 
     Kostüm, makyaj ve çekim kalitesine baktığımızda Zombi Mario karakterlerinin son zamanlarda karşımıza çıkan en iyi cosplay çalışmalarından olduğunu söyleyebiliriz. Bu başarılı ve özenli çalışmaya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 









 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tchia Switch Konsoluna Geliyor 4 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler