Super Meat Boy, Wii U'ya Gelebilir

"Wii haven't forgotten about U."
07.10.2015 12:45 Ömür Gencer


       Super Meat Boy ilk olarak 2009 yılında WiiWare için geliştirilmekte olan bir projeydi. Daha sonra bu proje 2010 yılında iptal edildi. Nintendo hayranlarını üzen bu durum Super Meat Boy'un Wii U'ya hiç gelmeyeceği anlamına gelmiyor.
 
      Geliştirici ekip oyunun yeni platformlarda yer almasından duyduğu heyecanı paylaştığı açıklamada Super Meat Boy'un Wii U'ya geleceğine dair önemli bir ipucu paylaştı. Ekip açıklamasının son cümlesinde "Hala ulaşamadığımız oyuncular için şunu söyleyeceğim: Wii U'yu unutmadık."
 
      Bu açıklamanın pek çok Wii U sahiplerini sevindireceğini söyleyebiliriz. Geliştirici ekip oyunu resmi olarak Wii U'ya duyurduğunda sizlere aktaracağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Meat Boy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Meat Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler