Sürpriz! Twisted Metal Duyuruldu!

16.06.2010 02:00 Ersin Kılıç


     Özellikle oyunlar yönünden oldukça zengin bir yelpaze ile seyircinin karşısına çıkan Sony, E3 konferansında bazı unutulmaz dakikaları da yaşattı. Kevin Butler seyirciyi kahkahaya boğar iken eminim Valve patronu Gabe Newell'i görenlerde Sony'nin en şaşırtıcı konferanslardan birine imza attığı konusunda benimle hemfikir olacaktır.
 
     Ehemm...sözü fazla uzatmadan konumuza dönelim. Tam şov biterken Jack Tretton'un "Son bir sürprizimiz var" sözü herkesi meraklandırmıştı ki içerisinde "Araç savaşları" lafı geçen bir tanıtım videosu ile irkildik. Gözlerin David Jaffe'yi aradığı sırada ise sahneye unutulmaz arabası ile Sweet Tooth geldi. Hemen ardından da David Jaffe daha önce "yapmıyoruz " diye açıklama yapmasına rağmen yeni Twisted Metal oyununu resmen duyurdu.
 
     Bir çok yeniliği de beraberinde getiren oyun 16 kişiye kadar çoklu oyuncu modlarını destekleyecek. Normal savaşlar dışında takım bazlı mücadelelere de sahip olacak oyunda çatılarda, yer altı tünellerine kadar heryer savaş alanına dahil olacak. Farklı modları da içerisinde barındıran oyunda haritadaki bazı noktalarda bulunan avantajları da kullanmaya çalışacağız.
 
     PS3 için özel olarak geliştirilen oyunun çıkış tarihi ise belli değil. Tanıtım videosuna ise aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Twisted Metal Platformlar: PS3 Geliştirici: Eat, Sleep, Play Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler