System Shock, Kickstarter'a Hızlı Bir Giriş Yaptı

30.06.2016 00:04 Gazali Çetinkaya

 
   Nightdive Studios, 28 Haziran tarihinde başlattığı kickstarter sürecine hızlı bir giriş yaptı ve şimdiden istenilen miktarının yarısından fazlasını elde etmeyi başardı.
 
   900,000 dolar barajı kısa sürede 510,000 dolara ulaştı ve sürekli de artmaya devam ediyor. Eğer böyle devam ederse 1,7 milyon dolar olan ikinci aşamaya da rahatça ulaşılacak. 
 
   Orjinali 1994 yılında çıkış yapan ve birçok oyunun yapılmasına da gebe olan bu klasik oyunun kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Kickstarter süreci ile birlikte sunulan oyunun demosuna da yine aynı sayfadan ulaşabilirsiniz. İyi oyunlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
System Shock Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Night Dive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 12 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler